Si no visualitza correctament aquesta publicació, premi aquí
gamacolores gamacolores gamacolores
cabecera
       Núm. 49 Febrer - Març 2019    
gamacolores
  Versión castellana
   
   
  Notícies breus
   
   
 
Conferència: La importància d’educar en hàbits des de la primera infànciaGuissona
Conferència: La importància d’educar en hàbits des de la primera infància
Data: 5 de febrer
Lloc: C/ Traspalau, 8 (Sala d’Actes)
Horari: a les 19 h


La Fundació Agrupació realitzarà una conferència on es parlarà sobre la importància dels hàbits des de ben petits. Es parlarà de les diferents etapes evolutives dels infants i com aquestes incideixen en la seva personalitat.

També es parlarà de l’educació en hàbits i com és d’important el context familiar i social que envolta el nen. La conferència anirà a càrrec de la Sra. Imma Playà, Psicòloga.
Conferència: L’alimentació i els trastorns alimentarisMadrid
Conferència: L’alimentació i els trastorns alimentaris
Data: 20 de febrer
Lloc: Colegio Liceo Francés (Pl. Liceo, 1)
Horari: a les 12 h


La Fundació Agrupació realitzarà una conferència on es parlarà sobre la importància de portar una bona alimentació i dels principals trastorns alimentaris que hi ha en l’actualitat.

La conferència anirà a càrrec de la Dra. Montserrat Graell, cap del Servei de Psiquiatria i Psicologia del Nen i l’Adolescent de l’Hospital Infantil Universitari Niño Jesús, de Madrid.
     
 
Jornada “L’Obesitat infantil ha vingut per quedar-se?”Barcelona
Jornada “L’Obesitat infantil ha vingut per quedar-se?”
Data: 28 de febrer
Lloc: Sala d’actes de l’Agència de Salut Pública (C/ Roc Boronat, 81-95)
Horari: de 8:45 a 13h

L’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Agrupació organitzen conjuntament una jornada sobre obesitat infantil per tractar un dels problemes de salut pública més greus del segle XXI.

L’augment del sobrepès i l’obesitat infantil s’explica, bàsicament, per l’abandonament de les dietes tradicionals mediterrànies substituïdes per d’altres molt riques en hidrats de carboni i greixos, i per la vida més sedentària dels infants en un context cultural afavoridor del sedentarisme.

A la jornada es parlarà d’obesitat infantil des de la visió de diferents professionals que parlaran com els factors genètics i els ambientals contribueixen al risc d’obesitat, de manera que factors conductuals o d’estils de vida i de l’entorn influencien el desenvolupament de l’obesitat en persones genèticament predisposades.

Per tal de veure el programa i poder inscriure’s entri a: www.fundacioagrupacio.es
Jornada de Prevenció del GlaucomaBarcelona
Jornada de Prevenció del Glaucoma
Data: 12 de març
Lloc: Al Pati de Lletres de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585)
Horari: de 9 a 14:30 h

Coincidint amb el Dia Mundial del Glaucoma, la Fundació Agrupació, conjuntament amb la Universitat de Barcelona i la Fundació Ramon Martí i Bonet, organitza una jornada de prevenció d’aquesta malaltia.

La jornada consta de la següent activitat:

- Un screening de la pressió intraocular. Després de la prova es donarà una targeta a cada participant amb el resultat de la mateixa i amb la recomanació, si s’escau, de fer una visita al seu oftalmòleg.

- Lliurament d’un tríptic amb recomanacions i informació sobre la malaltia.
   
 
Jornada Internacional de Promoció de l’Activitat FísicaBarcelona
Jornada Internacional de Promoció de l’Activitat Física
Data: 29 de març
Lloc: Caixa Fòrum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)
Horari: de 08:30 a 13:45 h

La Fundació Agrupació col·labora en la Jornada Internacional de Promoció de l’Activitat Física que organitza el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, per tal d’abordar la promoció de l’activitat física des de diversos punts de vista tant nacionals com internacionals.

Si voleu més informació truqueu al 93.482.67.01
Beques per a estudis de postgrau XXII Convocatòria 2019Beques per a estudis de postgrau
XXII Convocatòria 2019






Amb l’objectiu de promoure la formació, la Fundació Agrupació convoca per vintidosè any consecutiu aquests ajuts destinats a clients o a fills de clients del Grup ACM Espanya (Agrupació, Atlantis i/o Amgen) que, una vegada hagin finalitzat estudis de grau universitari, una diplomatura o llicenciatura, vulguin realitzar estudis de postgrau i màsters.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 16 de setembre de 2019.

Podreu trobar les bases d’aquesta convocatòria a la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es


 
Convocatòria de premi d’investigació Àmbit de la infància. XXII Convocatòria · 2019Convocatòria de premi d’investigació
Àmbit de la infància. XXII Convocatòria · 2019

Es premiarà un projecte de recerca de base científica que es vulgui portar a terme sobre prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties i accidents en l’àmbit de la infància.

El termini de presentació de sol·licituds per a aquesta convocatòria finalitza el 27 de setembre de 2019.

Podreu trobar les bases d’aquesta convocatòria a la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es

Podeu ampliar la informació a través de la nostra pàgina web www.fundacioagrupacio.es
En compliment del Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades i de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que la Fundació Agrupació (societat pertanyent al Grup ACM Espanya), NIF G60427903, Gran Via de les Corts Catalanes, 652, 08010 Barcelona, actua com a responsable del tractament de les seves dades personals i que aquestes dades personals procedeixen del butlletí de sol·licitud d'informació. Basem el tractament en l'interès legítim de la societat i/o en el consentiment exprés. Vostè podrà rebre informació sobre els nostres productes i serveis a través de correu postal i/o correu electrònic, així com continguts de les empreses del Grup ACM Espanya, consultables a www.grupo-acm.es. Vostè pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió i oposició, així com els de limitació del tractament i portabilitat, dirigint-se per escrit a Fundació Agrupació, amb domicili a Gran Via de les Corts Catalanes, 652, 08010 Barcelona, o bé contactant a través de l'adreça de correu electrònic lopd@gacm.es. Així mateix, també té dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Per a més informació, pot consultar la nostra Política de Privacitat del Grup ACM Espanya. Si vostè no vol continuar rebent aquesta publicació, premi aquí per donar-se de baixa.